Psycholoog Bussum

Ik ben Desirée Broeders en ik help je graag als je vast bent gelopen en meer bezig bent met over-leven in plaats van leven. Dat kan komen door grote veranderingen in je leven, waardoor je moeilijk een nieuw evenwicht kunt vinden. Maar je kunt ook lusteloos of gespannen zijn met of zonder duidelijke redenen.

Samen met jou creëer ik overzicht en inzicht in je huidige situatie – thuis, maar ook op je werk. Zo ontstaat meer helderheid en begrip, zie je wat je kunt beïnvloeden en wat niet en wat je keuzemogelijkheden zijn. Dat stelt je in staat zelf het stuur in handen te nemen en jouw leven te leiden.

Ze is to the point
“Ik heb Desirée leren kennen als een toegewijde psycholoog die scherp inspeelt op wat er is in het hier en nu. Ze confronteert en duidt wat er gebeurt in een gesprek vanuit haar eigen gevoel en wat ze waarneemt. Hierdoor is ze to the point en legt ze patronen bloot die herkenbaar zijn en zich ook voltrekken in contact met anderen. Ze combineert rust, directheid en een persoonlijke benadering op een prettige manier.” Patrick

Neem contact met Psycholoog Bussum op

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Stuur mij dan een bericht via mijn website!

Ik ben aangesloten bij:
RBCZ en de NVAGT

Praktische informatie

Werktijden: maandag tot en met vrijdag
Tarieven: 80 euro
Sessieduur: 60 minuten
Wachtlijst: geen

Locatie
Eerste Industriestraat 15-25B, 1401 VL Bussum