Psycholoog Dordrecht

Ik ben opgeleid tot psychosociaal therapeut en heb daarnaast diverse andere opleidingen en bijscholingen gevolgd waardoor ik veel kennis heb opgedaan en ik beschik over een breed scala aan in te zetten mogelijkheden om je te helpen. Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk. Waar ik met veel plezier mensen mag begeleiden en helpen beter in balans te komen, beter in hun kracht te komen en meer van het leven te kunnen genieten.

Zoals de meeste mensen, heb ik gedurende mijn leven veel meegemaakt. Belangrijke live-events, moeilijke periodes, lastige keuzes. Deze hebben mij mede gevormd tot wie ik nu ben. En dit proces gaat natuurlijk door.

Ik vind het mooi om te zien dat mijn ervaringen en keuzes mij hebben gebracht naar waar ik nu ben en wat ik in het dagelijks leven doe. Werken met mensen en hen begeleiden, waardoor zij meer van het leven kunnen genieten en gelukkiger kunnen zijn.

Ik zet mij volledig in voor jou en waar jij voor komt. Dit doe ik vooral door naar je te luisteren en mijn behandeling op jouw doel af te stemmen.

Neem contact met mij op
Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Stuur mij dan een bericht!

Ik ben aangesloten bij:
Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW), Nederlandse Vereniging voor Neurofeedback (NVNF) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Praktische informatie

Werktijden: maandag tot en met vrijdag
Tarieven: 80 euro
Sessieduur: 90 minuten
Wachtlijst: geen
Beroepsvereniging: LVPW

Locatie
Rietveld-Erf 165, 3315 DE Dordrecht