Arnhem

Soms is het niet helemaal helder welke klacht je hebt. Dat geeft niet, daar kan ik je bij helpen. Vertel eerst je verhaal bij Psycholoog Arnhem, dat maakt vaak al veel duidelijk.

Vanuit oprechte betrokkenheid, deskundigheid en ervaring luister ik naar wat je vertelt. Dit gebeurt in het eerste gesprek, de intake. Samen kijken we wat je hulpvraag is, waar je tegen aanloopt en stellen we doelen waaraan je wilt gaan werken.

Mijn insteek in de behandeling is dat ieder mens uniek en speciaal is. Ik kijk vooral naar jou. Afhankelijk van jouw hulpvraag combineer ik verschillende technieken en therapievormen met elkaar. Mijn wens is dan ook om je handvatten te geven om je probleem zelf op te lossen. Niet alleen nu, maar ook voor later.

Ik bied relatietherapie aan waarbij jullie op een vrije en open manier inzicht krijgen in de oorzaak van het probleem en de weg er uit. Daarnaast leer je hoe je bepaalde conflicten buiten de deur kunt houden en hoe je op een goede, niet schadelijke manier ruzie kunt maken. Jullie zullen alle ingrediƫnten voor een stabiele en positieve liefdesrelatie meekrijgen bij Relatietherapie Arnhem, zodat jullie de relatie weer een heel nieuw leven kunnen inblazen.

Neem contact met mij op
Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Stuur mij dan een bericht!

Praktische informatie
Werktijden: maandag tot en met vrijdag (ook in de avonduren)
Tarieven: 85 euro
Sessieduur: 60 minuten
Wachtlijst: geen