Bennekom

Ik ben Hendrik Jan Dekker en ik werk al jaren vanuit mijn eigen praktijk. Je kunt met een groot aantal klachten en problemen bij mij terecht. Vanuit oprechte betrokkenheid, deskundigheid en ervaring luister ik naar wat je vertelt. Dit gebeurt in het eerste gesprek. Samen kijken we wat je hulpvraag is bij Therapie Bennekom, onderzoeken we waar je tegen aanloopt en stellen we doelen waaraan je wilt gaan werken.

Afhankelijk van wat er speelt combineer ik verschillende technieken en therapievormen met elkaar. Mijn wens is dan ook om je concrete en praktische handvatten te geven om je probleem zelf aan te pakken. Niet alleen nu, maar ook voor later.

“In een voor mij soms moeilijk maar ook heel boeiend traject heeft hij me op een heel prettige wijze begeleid. Hendrik Jan heeft me daarbij geholpen bewust te worden, traumatische ervaringen te verwerken, mijzelf beter te leren kennen en te groeien.” Maarten

Je bent niet de enige
Het is ook goed om te weten dat er veel anderen zijn met soortgelijke problemen. Je hebt nu misschien het gevoel dat je de enige bent die dit meemaakt. Maar dat is niet waar. De realiteit is dat er op dit moment ontzettend veel mensen zijn die vastlopen in hun leven. Velen hebben de weg naar therapie al gevonden en hun problemen kunnen aanpakken.

Neem contact met mij op
Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Stuur mij dan een bericht!

Ik ben aangesloten bij:
Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Praktische informatie

Werktijden: maandag tot en met vrijdag
Tarieven: 90 euro
Sessieduur: 60 minuten
Wachtlijst: geen
Beroepsvereniging: LVPW

Locatie
Vossenweg 16, 6721 BN Bennekom