Psycholoog Beuningen

Mijn naam is Gwen Wijlhuizen en ik ben werkzaam vanuit praktijk Psycholoog Beuningen. Vanuit mijn praktijk help ik anderen op verschillende gebieden, waarbij groei en ontwikkeling centraal staan.

Mijn doel is om een omgeving te creëren waarin iedereen kan floreren en zijn persoonlijke reis naar acceptatie en verandering kan maken.

Bij mij kunnen mensen terecht met uiteenlopende klachten, zowel psychisch als fysiek. Enkele voorbeelden hiervan zijn angst, assertiviteit op het werk, bindingsangst, burn-out, faalangst, hoogsensitiviteit, slaapproblemen, onzekerheid, overspannenheid, paniekaanvallen, piekeren, rouw- en verliesverwerking, stress en zingevingsvraagstukken.

Gedragstherapie bij Psycholoog Beuningen

Het is belangrijk om te beseffen dat je niet de enige bent die zich rot of verdrietig voelt en negatieve gedachten heeft. Deze gevoelens horen bij het leven maar kunnen wel een grote impact hebben op je dagelijkse leven. Therapie kan helpen om hier anders mee om te gaan en weer de dingen te doen die echt belangrijk voor je zijn.

ACT therapie staat voor Acceptance and Commitment Therapy. Het is een vorm van gedragstherapie die gericht is op het vergroten van psychologische flexibiliteit. ACT erkent dat lastige gedachten en gevoelens normaal zijn en probeert deze niet te veranderen of positiever te maken. In plaats daarvan leer je om anders met deze gedachten en gevoelens om te gaan.

Tijdens een sessie bij Psycholoog Beuningen bespreken we jouw specifieke situatie en doelen. Ik zal vragen stellen om een beter beeld te krijgen en leg uit hoe ik werk en wat je kunt verwachten. Samen zullen we oefeningen en technieken gebruiken die gericht zijn op het vergroten van psychologische flexibiliteit. Dit kan bijvoorbeeld mindfulness inhouden, waardoor je beter in contact kunt komen met het hier en nu.

Het is belangrijk dat er een klik is tussen ons, daarom bied ik een vrijblijvend en kosteloos eerste kennismakingsgesprek aan. In mijn praktijk creëer ik een veilige omgeving waarin jij centraal staat. We kijken samen naar waar je tegenaan loopt, wie je bent en wat er anders mag zijn.

Neem vrijblijvend contact met mij op via: https://praktijkbeuningen.nl/