Psycholoog Bussum

Psycholoog Desirée Broeders is getrouwd en moeder van twee zoons. Haar vrije tijd vult ze graag met mediteren, wandelen en het luisteren naar muziek. Als Psycholoog Bussum helpt ze elke werkdag cliënten die tot het moment dat ze hulp inschakelen, vooral aan het overleven zijn in plaats van te leven. Hierin verandering aanbrengen, doet ze met passie en op een manier die altijd to-the-point is.Psycholoog Bussum

Van zakelijke naar persoonlijke hulpverlening

Begonnen als arbeids- en organisatiepsycholoog heeft ze een tijd in de zakelijke dienstverlening gewerkt als adviseur, assessmentpsycholoog en personeelsmanager. Empathisch als ze is, voelde ze de wens om op een meer betrokken en diepgaander manier mensen te helpen. Als psychologe in Bussum helpt ze mensen langduriger om weer in het gareel te komen.

Eenmaal in de praktijk van Psycholoog Bussum voel je als cliënt dat je bij haar helemaal jezelf kunt zijn. Erg belangrijk als je de meest intieme details met een onbekende moet delen. Bij Desirée voel jij je écht gehoord en dat maakt dat jij je al snel vertrouwd voelt bij haar in de praktijk in Bussum.

Aanvullende opleidingen als psycholoog

Via aanvullende opleidingen weet Desirée nu als geen ander hoe ze cliënten als psycholoog Bussum kan helpen met de inzet van:

  • Mindfulness
  • Voice dialogue
  • Systemisch werk
  • Gestalttherapie

Je openstellen vraagt om vertrouwen

Veel mensen vinden het lastig om hulp te vragen bij problemen. Vanuit haar schat aan ervaring, heeft Desirée al zoveel kennis opgedaan dat niets haar meer vreemd is. Bij psycholoog Bussum wordt in alle rust toegewerkt naar het moment waarop jij eraan toe bent het diepst van je kern bloot te geven. Rust en vertrouwen zijn onmisbaar om op dit punt te komen. Altijd met het volste respect voor wie jij bent en voor wat jij nodig hebt.

Overzicht creëren in werk- en privésituatie

Vaak is het een chaos in je hoofd op het moment dat je hulp vraagt. Je hart luchten is een goede manier om zelf even wat ruimte in je hoofd te krijgen en de druk van de ketel te halen. Pas dan is het mogelijk om goed te begrijpen wat er in je leven gaande is. Hoe heeft het zover heeft kunnen komen, dat je nu bij psycholoog Bussum terecht bent gekomen? Die vraag wordt langzamerhand duidelijk. Desirée speelt scherp in op het hier en nu. Ze laat je weten wat we voelt en wat je waarneemt. Ze confronteert je op een persoonlijke en betrokken manier en laat je zien welke patronen bij jou spelen. Deze patronen blootleggen, maakt helder wat er aan de hand is. In zee gaan met Desirée betekent dat je een combinatie van rust, persoonlijke benadering en directheid gaat ervaren.

Controle over je leven

Wat nu nog onmogelijk lijkt, ga je langzaam maar zeker bij psycholoog Bussum ervaren. Je krijgt de controle over je leven terug. Hiervoor is het nodig dat je valkuilen leert herkennen. Zo weet je hoe je deze kunt omzeilen en de juiste keuzes kunt maken. Naarmate je leert en begrijpt hoe je in deze situatie terecht bent gekomen, is het ook mogelijk om blijvend veranderingen in je leven aan te brengen.

Ze is to the point
“Ik heb Desirée leren kennen als een toegewijde psycholoog die scherp inspeelt op wat er is in het hier en nu. Ze confronteert en duidt wat er gebeurt in een gesprek vanuit haar eigen gevoel en wat ze waarneemt. Hierdoor is ze to the point en legt ze patronen bloot die herkenbaar zijn en zich ook voltrekken in contact met anderen. Ze combineert rust, directheid en een persoonlijke benadering op een prettige manier.” Patrick

Contact opnemen met psycholoog Bussum

Ook weer grip op je leven krijgen? Neem dan contact op met Desirée Broeders, en voel je binnenkort ook weer helemaal jezelf. Vrij van de belastende ervaringen die jou nu zo parten spelen. Desirée is aangesloten bij RBCZ en de NVAGT. Een wachtlijst heeft ze niet, dus nu contact opnemen via haar website, betekent binnenkort al samen met haar beginnen aan het oplossen van jouw problemen.

Ik ben aangesloten bij:
RBCZ en de NVAGT

Praktische informatie

Werktijden: maandag tot en met vrijdag
Tarieven: 95 euro
Sessieduur: 60 minuten
Wachtlijst: geen

Locatie
Eerste Industriestraat 15-25B, 1401 VL Bussum