Psycholoog Den Haag

Ik ben Majolie Grooters en ik weet hoe ingrijpend het kan zijn om met teveel stress en overbelasting om te moeten gaan. En ik zie iedere keer weer hoeveel innerlijke kracht er aanwezig is om beweging, groei en gezondheid te ontwikkelen. Het vrijmaken van deze kracht vormt de intrinsieke drijfveer van mijn werk.

Wat je klachten en problemen op dit moment ook zijn. Bij Psycholoog Den Haag onderzoeken we waar je tegen aanloopt en tijdens onze gesprekken ga je zelf aan de slag. Want ik ga je helpen om zelf signalen leren te herkennen en hoe je patronen kunt doorbreken. Als je bij mij een afspraak wilt maken, dan heb je geen verwijzing nodig van je huisarts.

Mijn insteek in de behandeling is dat ieder mens uniek en speciaal is. Ik kijk vooral naar jou. Afhankelijk van jouw hulpvraag combineer ik verschillende technieken en therapievormen met elkaar. Mijn wens is dan ook om je handvatten te geven om je probleem zelf op te lossen. Niet alleen nu, maar ook voor later.

Neem contact met Psycholoog Den Haag op

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Stuur mij dan een bericht via mijn website!

Ik ben aangesloten bij:
RBCZ en de NVAGT

Praktische informatie

Werktijden: maandag tot en met vrijdag
Tarieven: 95 euro
Sessieduur: 60 minuten
Wachtlijst: geen

Locatie
Raamweg 4, Den Haag