Psycholoog Den Haag

Ik ben Majolie Grooters en ik weet hoe ingrijpend het kan zijn om met teveel stress en overbelasting om te moeten gaan. En ik zie iedere keer weer hoeveel innerlijke kracht er aanwezig is om beweging, groei en gezondheid te ontwikkelen. Het vrijmaken van deze kracht vormt de intrinsieke drijfveer van mijn werk.

Bij Psycholoog Den Haag sluit ik aan bij jouw verhaal, gevoelens en gedachten en kies ik vanuit de verschillende psychologische stromingen die elementen die het beste passen bij jou, de hulpvraag maar ook bij mij. Als je bij mij een afspraak wilt maken, dan heb je geen verwijzing nodig van je huisarts.

Neem contact met Psycholoog Den Haag op

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Stuur mij dan een bericht via mijn website!

Ik ben aangesloten bij:
RBCZ en de NVAGT

Praktische informatie

Werktijden: maandag tot en met vrijdag
Tarieven: 95 euro
Sessieduur: 60 minuten
Wachtlijst: geen

Locatie
Raamweg 4, Den Haag