Psycholoog Dordrecht

Een deskundige psycholoog nodig die jou vanuit oprechte betrokkenheid en een schat aan ervaring helpt? Suzanne Verbraak is werkzaam als therapeut en relatietherapeut en vanuit haar eigen praktijk in Dordrecht. Sinds 2009 helpt ze dagelijks op een toegankelijke manier mensen die door psychische problemen vastlopen in hun leven. Met haar opleiding als psychosociaal therapeut en het volgen van diverse opleidingen en bijscholingen is ze breed georiƫnteerd en kan ze bij Psycholoog Dordrecht helpen bij uiteenlopende vraagstukken. Dit varieert van traumaverwerking tot vragen over zingeving en angstklachten en depressies.Psycholoog Dordrecht

Anders leren denken en doen bij psycholoog Dordrecht

Uit eigen ervaring weet Suzanne hoe ingrijpende gebeurtenissen van invloed zijn op de manier waarop je in het leven staat en de keuzes die je maakt. Je manier van denken en doen veranderen, is vaak niet eenvoudig, maar soms wel nodig om weer op het juiste spoor te komen. De combinatie van eigen levenservaring en met gemeende interesse luisteren naar jou als cliƫnt is de sleutel is tot een succesvol traject.

Vastgelopen in je leven?

Weet dat veel mensen op het punt komen, waarop ze het gevoel hebben compleet vast te lopen in hun leven. Dat is niet iets om je voor te schamen. Kom met mij in contact, dan ga ik je helpen. Ik neem de tijd die jij nodig hebt om mij duidelijk te maken, waar je mee kampt. Praten lucht op en dat kun je bij mij in alle vertrouwen doen. Er is ruimte voor emoties en begrip van mijn kant. De eerste stap heb jij gezet door contact met mij op te nemen. Nu ga ik jou begeleiden in het traject dat nodig is om helemaal jezelf te worden.

Word wie je wilt zijn

Rondlopen met problemen kan je leven aardig onder druk zetten. Het put je niet alleen onnodig uit, maar staat je ook in de weg om te zijn wie je diep van binnen bent. Je leven leiden zoals jij het voor ogen hebt? Mijn brede opleiding biedt mij de mogelijkheid om meerdere therapievormen een technieken te combineren bij jouw hulpvraag. Op deze manier krijg je bij mij altijd hulp die volledig is afgestemd op wat jij nodig hebt.

Balans hervinden bij psycholoog Dordrecht

Actief aan de slag gaan met het oplossen van problemen vraagt veel van je. Suzanne weet als geen ander hoe belangrijk het is om hierbij te kunnen vertrouwen op een deskundige. Tijdens de hulp die je van haar ontvangt, is ze altijd bij je. Moeilijke momenten doorlopen jullie samen. Het doel van de sessies is jou inzicht geven in wat er in je leven speelt en hoe je dit op een gezonde manier ombuigt naar een goede balans.

Fysiek en mentaal

De klachten die je ervaart, zijn niet altijd even logisch te verklaren. Bij psychische problemen is het je lijf die signalen gaat afgeven. Misschien ga je slecht slapen, heb je continu last van je schouders of nek. Ook slapeloosheid is een teken dat er iets moet veranderen. Lichaam en geest staan met elkaar in verband. Op het moment dat je door de hulp van psycholoog Dordrecht gaat begrijpen hoe ze samenwerken heb je handvatten om de situatie naar je hand te zetten.

Kom in contact met psycholoog Dordrecht

Suzanne is aangesloten bij de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW), Nederlandse Vereniging voor Neurofeedback (NVNF). Ook staat ze vermeld in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Hierdoor bij je verzekerd van professionele hulp. Loop niet onnodig lang rond met problemen, maar neem het heft in eigen hand en neem contact met haar op. Het zal je leven een positieve wending geven.

Neem contact met mij op
Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Bezoek dan mijn website!

Ik ben aangesloten bij:
Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW), Nederlandse Vereniging voor Neurofeedback (NVNF) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Praktische informatie

Werktijden: maandag tot en met vrijdag
Tarieven: 89 euro
Sessieduur: 90 minuten
Wachtlijst: geen
Beroepsvereniging: LVPW

Locatie
Rietveld-Erf 165, 3315 DE Dordrecht