Renkum

Ik vind geen enkel probleem vreemd of raar. Door mijn jarenlange ervaring als therapeut en mijn levenservaring heb ik vrijwel alles al eens voorbij zien komen. Ik schrik niet zo gauw ergens van en houd me niet bezig met wat ‘normaal’ is. De kans is groot dat ik jouw hulpvraag al eerder heb gezien. Schroom niet om contact op te nemen met Therapie Renkum. Het beste wat je kunt doen is met je probleem voor de dag komen. Want erover praten alleen al lucht op.

Het is niet altijd mogelijk om zelf uit de put te klimmen. En dan heb je even een steuntje in de rug nodig van iemand die met je mee loopt, met je mee kijkt, jou vertrouwen geeft en samen met jou de weg zoekt.

Je krijgt bij mij eerst de tijd om rustig je verhaal te vertellen. Zo komen we samen tot een hulpvraag of het doel van de therapie.

Sinds 2005 ben ik werkzaam in mijn zelfstandig gevestigde praktijk voor gestalt- en relatietherapie. Ik heb daarvoor de opleiding tot gestalttherapeut bij de gestaltschool BOLT gevolgd van 1999 tot 2005.

Praten en doen
Dit motto vertaalt zich als volgt naar mijn werkwijze. Ik ga er van uit dat de oplossing van je probleem in jou aanwezig is. Samen zoeken we naar de oplossing door te praten en te doen. Daarom wisselen gesprekken en oefeningen elkaar af. Daarbij spreek ik zowel je verstand als je vermogen om te voelen aan. Je zult niet vaak een uur lang alleen op je stoel zitten en praten. Ik vraag vaak aan mijn cliënten om thuis of in het dagelijks leven bepaalde opdrachten uit te voeren.

Neem contact met mij op
Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Stuur mij dan een bericht!

Praktische informatie
Werktijden: maandag tot en met vrijdag
Tarieven: 80 euro
Sessieduur: 60 minuten
Wachtlijst: geen
Beroepsvereniging:

Locatie
Leeuwenstraat 10, Renkum