Psycholoog Veenendaal

Yvonne Canters had als kind al een droom om dokter te worden. Gedreven door een wens om mensen beter te helpen, besloot ze verschillende opleidingen te volgen.  Omdat ze altijd geïnteresseerd is in persoonlijke groei blijft ze diverse opleidingen volgen om anderen bij te kunnen blijven staan in hun proces van heling en ontwikkeling.

Jouw weg naar mentale gezondheid

Ben je op zoek naar professionele hulp voor jouw psychologische problemen? Dan ben je bij Psycholoog Veenendaal aan het juiste adres. Met wetenschappelijk onderbouwde en professionele aanpak streeft ze ernaar om jou de beste zorg te bieden. Ontdek wat ze voor jou kan betekenen!

Wanneer het leven moeilijk wordt, kan het waardevol zijn om met een professional te spreken. Psycholoog Veenendaal is er om je te helpen tijdens moeilijke periodes in jouw leven. Of het nu gaat om stress, angst, depressie of overgang, ik heb als deskundige psycholoog ruime ervaring en expertise in verschillende vakgebieden.

Professionele zorg op maat

Bij Psycholoog Veenendaal geloven we niet in one-size-fits-all behandelingen. Ieder mens is uniek en verdient zorg op maat. Daarom stelt Yvonne een persoonlijk behandelplan op dat volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

De behandelingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewezen therapieën en methodes, zoals cognitieve gedragstherapie, psychotherapie en EMDR. Yvonne Canters werkt samen met jou om inzicht te krijgen in jouw problemen en om vaardigheden aan te leren die je kunnen helpen om zelfstandig met deze problemen om te gaan.

Neem de eerste stap naar herstel

Twijfel je nog of psychologische hulp iets voor jou is? Onthoud dat het normaal is om gevraagd en ongevraagd advies te krijgen, maar uiteindelijk ben jij degene die de beslissing moet nemen. Jij kent jezelf het beste en jij weet wanneer je extra ondersteuning nodig hebt.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met Psycholoog Veenendaal op. Samen kunnen jullie kijken welke mogelijkheden er zijn voor een intakegesprek bij Psycholoog Veenendaal. Yvonne canters staat klaar om je te helpen op jouw weg naar mentale gezondheid.

Praktische informatie
Tarief: €75
Sessieduur: tot 90minuten
Beroepsvereniging: MBOG, CAT

Locatie & contact
Yvonne Canters
06 38 27 54 92
Bergweg 74, 3904 HR, Veenendaal