Psycholoog Wijchen

Mijn naam is Gwen Wijlhuizen en ik werk als therapeut vanuit de praktijk Psycholoog Wijchen. In mijn praktijk biedt ik ondersteuning aan anderen, maar ook aan mezelf om verder te ontwikkelen. Ik creëer een omgeving die groei mogelijk maakt en waar anderen kunnen floreren.

Ik nodig je uit om langs te komen als je last hebt van verschillende psychische of fysieke klachten, zoals angst, bindingsangst, burn-out, faalangst, hoogsensitiviteit, slaapproblemen, onzekerheid, overspannenheid, paniekaanvallen, piekeren, rouwverwerking, stress of zingeving.

Onthoud dat je niet de enige bent met deze gevoelens. Het is heel normaal om je verdrietig of boos te voelen en negatieve gedachten te hebben. Therapie kan je helpen om hier op een andere manier mee om te gaan en weer te doen wat belangrijk voor je is.

Leer keuzes maken bij Psycholoog Wijchen

Wat betreft therapie werk ik voornamelijk met ACT (Acceptance and Commitment Therapy), een vorm van gedragstherapie die gericht is op het vergroten van psychologische flexibiliteit. ACT helpt je niet zozeer om vervelende gedachten en gevoelens positief te veranderen, maar geeft je juist een mildere levenshouding waardoor je vrijer en veerkrachtiger wordt. Je leert keuzes maken die belangrijk zijn voor jouw leven en persoonlijke waarden worden jouw kompas.

Een sessie begint vaak met het bespreken van jouw huidige situatie en doelen. Ik zal vragen stellen om een beter beeld te krijgen van jouw specifieke situatie en klachten. Vervolgens zullen we aan de slag gaan met oefeningen en technieken om jouw psychologische flexibiliteit te vergroten, zoals mindfulness om beter in contact te komen met het hier en nu.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk. We kunnen eerst bij Psycholoog Wijchen vrijblijvend kennismaken, zodat we kunnen kijken of er een klik tussen ons is. Tijdens ons gesprek zullen we bespreken waar je tegenaan loopt en hoe ik je kan helpen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken via: https://praktijkbeuningen.nl/