Psycholoog Breukelen

Ik ben Marjolein van Lun en ik werk al jaren als therapeut bij Psycholoog Breukelen. Het begeleiden van mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Als reïntegratiecoach van langdurig en chronisch zieke mensen ben ik veel verschillende problemen tegen gekomen waarmee mensen in hun leven te maken krijgen. Na vijf jaar wilde ik me meer verdiepen in de psychische- en verslavingsproblematiek en zodoende ben ik gaan werken bij een GGZ instelling voor verslavingszorg.

Ik heb mijn opgedane kennis en ruime werkervaring aangevuld met een HBO opleiding voor psychosociaal therapeut. Tijdens deze opleiding zijn verschillende therapeutische gesprekstechnieken, psychologische stromingen en psychopathologie aan bod gekomen. Ik heb ook mezelf beter leren kennen. Hoe sta ik eigenlijk in het leven? Deze studie is een aanzet geweest om me verder te blijven ontwikkelen.

Door mijn opleidingen en werkervaring in het bedrijfsleven, geestelijke gezondheidszorg en jeugdhulpverlening ben ik breed georiënteerd. Ik bekijk hulpvragen vanuit verschillende invalshoeken. Ik vind het interessant en een uitdaging om mensen te begeleiden en te zien hoe ze door vernieuwde inzichten, kennis en ervaring met vertrouwen een volgende stap kunnen maken.

Neem contact met Psycholoog Breukelen op

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Bekijk dan mijn website. 

Ik ben aangesloten bij:
NFG

Praktische informatie

Werktijden: maandag tot en met vrijdag
Tarieven: 90 euro
Sessieduur: 60 minuten
Wachtlijst: geen
Beroepsvereniging: NFG

Locatie
Emmaweg 2, Maarssen