Psycholoog Tiel

Marianne Luijk haar achtergrond omvat een commerciële studie en meer dan 15 jaar ervaring in het zakenleven. Zo heeft ze geleerd hoe ze de kloof kan overbruggen tussen de cognitieve wereld en andere, meer intuïtieve manieren van leven.

In het jaar 2000 begon ze met de opleiding tot yogaleraar, wat het begin markeerde van haar verdere ontwikkeling. Het vermogen van mensen om te groeien heeft haar altijd geïnspireerd: lesgeven en leren gaan hand in hand. Daarom heeft ze aanvullende training gevolgd op gebieden zoals Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Hypnotherapie, Voice Dialogue en Systemisch Werken. Elk van deze technieken helpt ons op zijn eigen manier om onze grenzen als mens te verleggen. In 2007 is ze afgestudeerd als hypnotherapeut.

Ik heb zelf de enorme kracht van alle technieken die ik gebruik persoonlijk ervaren en het is geweldig om nu anderen te kunnen helpen. Mijn passie ligt in het bieden van ondersteuning en een basis, zodat jij je authentieke zelf kunt ontwikkelen en thuis kunt komen bij je essentie. Als ervaren en gediplomeerd therapeut, coach, trainer en yogaleraar begeleid ik je met liefde en enthousiasme, gebaseerd op mijn eigen ervaringen als moeder, partner en vrouw.

Inzicht krijgen in jouw problemen

Het ontdekken en doorgronden van jouw vraagstukken is een cruciale stap voor verandering. Alleen door te begrijpen wat de oorzaak is van jouw huidige situatie, kun je daadwerkelijk veranderen. Het is van groot belang om inzicht te krijgen in de negatieve impact en hoe je deze toekomstig kunt aanpakken. Soms kan dit moeilijk zijn, maar onthoud dat je er niet alleen voor staat. Gedurende het hele proces zal Marianne je begeleiden en zorgen voor momenten van rust en ondersteuning. Het moment waarop je beseft en volledig begrijpt dat jij invloed hebt op jouw eigen leven, is een grandioos moment. Je leert jezelf te wapenen tegen bekende valkuilen, zodat je hier voortaan tijdig en met zelfvertrouwen op kunt reageren.

De meeste mensen komen bij Psycholoog Tiel voor verschillende klachten, waaronder: trauma, angst, fobie, rouw en verliesverwerking en nog veel meer andere klachten. Niks is raar en alles is bespreekbaar. Met behulp van psychosociale therapie komen we er samen uit.

Psychosociale Therapie

Psychosociale therapie is een vorm van therapie die zich richt op het verhelpen van psychische klachten en problemen in interactie met de sociale omgeving. Deze therapie combineert verschillende behandelingstechnieken, zoals cognitieve gedragstherapie, systemische therapie en psychotherapie.

Deze vorm van therapie helpt om inzicht te krijgen in gedachtepatronen, emoties en gedragingen. Psychosociale therapie kan onder andere ingezet worden bij angstklachten, depressieve gevoelens, relatieproblemen, stress en burn-out. Het helpt bij het verkennen en begrijpen van de wisselwerking tussen gedachten, gevoelens en gedrag, en leert je vaardigheden om beter met deze factoren om te gaan.

Onze benadering richt zich ook op de invloed van jouw sociale omgeving. We kijken naar de relaties die je hebt, zowel privé als professioneel, en hoe deze mogelijk bijdragen aan jouw problemen. Samen werken we aan het verstevigen van jouw sociale supportnetwerk, waardoor je sterker in het leven komt te staan.

Verlangen opwekken

Psychosociale therapie kan een positieve invloed hebben op verschillende aspecten van jouw leven. Het helpt je niet alleen met het verminderen van psychische klachten, maar biedt ook ondersteuning bij het verbeteren van je welzijn en persoonlijke groei. Door inzicht te krijgen in je eigen denk- en gedragspatronen ontwikkel je zelfreflectie en word je veerkrachtiger tegen stressvolle situaties.

Bij Psycholoog Tiel begrijpen we dat ieder individu uniek is. We stemmen onze behandeling af op jouw specifieke behoeften, met als doel om samen tot duurzame verandering te komen. We zorgen voor een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin jij alle ruimte krijgt om je verhaal te delen.

Contact opnemen met Psycholoog Tiel

Bij Psycholoog Tiel kun je snel terecht voor een intakegesprek om jouw situatie te bespreken en de juiste begeleiding te krijgen. Hiervoor kan ook gebruik worden gemaakt van skype, beeldbellen of telefoongesprekken. Neem contact op met Psycholoog Tiel via de website of bel Marianne Luijk direct om een afspraak te maken.

Praktische informatie
Tarief: €110
Sessieduur: 60 minuten
Beroepsvereniging: LVPW, S.C.A.G, RBCZ

Locatie & contact
Therapie Tiel
Marianne Luijk
Tel: 06 51203142
Zuiderhavenweg 6
(Zij-ingang LifeJoy) Tiel