Psycholoog IJsselstein

Eveline Loerakker is een ervaren therapeut gevestigd in IJsselstein. Ze heeft een achtergrond in maatschappelijk werk en heeft zich gespecialiseerd in Emotieve therapie en EFT relatietherapie en is moeder van 2 kinderen.

Door haar intuïtie en scherpe blik gaat ze de diepte in, waarbij ze duidelijkheid brengt en de confrontatie aan kan gaan. Ze volgt de signalen die je lichaam afgeeft en begeleid je bij het oplossen van emotionele ladingen en trauma’s. Ze doorziet de drama’s en trucjes die je gebruikt om weg te blijven bij de kern van je probleem.

Verandering begint met het zetten van de eerste stap richting hulp. Volgens haar cliënten brengt ze de behandeling met een warme, prettige benadering, met een vleugje humor en deskundigheid, zonder oordeel. Ze biedt je de ruimte om zelf jouw doelen te ontdekken en te formuleren binnen de therapie.

Afhankelijk van de aard van het probleem, past ze verschillende therapieën toe, waaronder emotionele therapie, EMDR en relatietherapie. Haar doel is om je bruikbare en praktische tips te geven, zodat je zelf in staat bent om met je probleem om te gaan. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst wanneer je weer voor een soortgelijke uitdaging komt te staan.

Emotieve therapie – Ontdek de kracht van emoties

Emotieve therapie is een wetenschappelijk bewezen methode die gericht is op het verkennen en begrijpen van emoties. Deze vorm van therapie helpt je om emotionele blokkades op te heffen, trauma’s te verwerken en negatieve patronen te doorbreken. Eveline neemt de tijd om samen met jou te kijken naar wat er werkelijk speelt en hoe dit invloed heeft op jouw welzijn. Met behulp van diverse technieken leren we je emoties beter te begrijpen en constructief in te zetten voor persoonlijke groei.

EMDR therapie – Overwin trauma’s en angsten

Traumatische gebeurtenissen kunnen diepe sporen nalaten in ons leven. Als deze herinneringen blijven terugkeren en negatieve emoties oproepen, kan EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) therapie uitkomst bieden. Deze bewezen effectieve methode helpt je om trauma’s te verwerken en angsten te overwinnen. Bij Psycholoog IJsselstein begeleiden we je stap voor stap naar het herstel van jouw emotioneel welzijn, zodat je weer vol vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.

Relatietherapie – Bouw aan een sterke en gezonde relatie

Samen met je partner sta je sterker dan alleen. Helaas kunnen er in elke relatie strubbelingen ontstaan die leiden tot spanningen en verwijdering. Als jullie merken dat deze patronen blijven bestaan en niet opgelost worden, kan relatietherapie helpen om hier verandering in te brengen. Samen werken we met jullie aan een betere communicatie, het herstellen van vertrouwen en het vinden van gemeenschappelijke doelen. Met relatietherapie krijgen jullie handvatten aangereikt om weer verbinding te maken en een sterke en gezonde relatie op te bouwen.

Contact opnemen met Eveline Loerakker, Psycholoog IJsselstein

Bij Psycholoog IJsselstein kun je snel terecht voor een intakegesprek om jouw situatie te bespreken en de juiste begeleiding te krijgen. Neem contact op met Psycholoog IJsselstein via de website of bel Eveline Loerakker direct om een afspraak te maken.

Praktische informatie
Tarief: €183
Sessieduur: 90 minuten per sessie.
Beroepsvereniging: LVPW, S.C.A.G

Locatie & contact
Praktijk Emotieve Therapie Eveline
Eveline Loerakker
06 14 10 59 64
Koperslagerlaan 42 (3401GP) IJsselstein
KVK 59374039